Чарівна країна у Кіровограді

Вересень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1691 | Коментарі: 0

Першим розпочав святкування 257-ї річниці міста Кіровоградський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на території мікрорайону Новомиколаївка.

Мешканці Новомиколаївки та міста мали змогу переглянути святкову програму "Чарівна країна", яка складалася з ігрової волонтерської програми для дітей (конкурси, розваги, призи, морозиво-подарунок від "Ласки") та концерту.
Директор Центру Олег Краснокутський відзначив, що гарний настрій публіці дарували талановиті вокалісти Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг та танцівники (зразковий хореографічний колектив ЗОШ № 25 "Світанок", хореографічний колектив ЗОШ № 26 "Катруся"), чудові ведучі Мельник Марія та Крившенко Андрій.
Під час програми працювали інформаційні майданчики. Новомиколаївський будинок дитячої та юнацької творчості продемонстрував виставку декоративно-вжиткового мистецтва. На великому екрані глядачам демонструвалися профілактичні ролики та соціальна реклама. Волонтери центру завзято проводили конкурси серед молоді на краще знання історії міста. Закінчилось свято різнобарвним фейерверком.

за матеріалами сайту Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool