Бюджетники Кіровоградщини віддають перевагу сучасним технологіям

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Більше 72% бюджетних організацій Кіровоградщини користуються послугами ПриватБанку.

Майже 120 бюджетних організацій Кіровоградщини, а це більше 16 тис. лікарів, вчителів, військовослужбовців, правоохоронців і чиновників, віддають перевагу передовим технологіям та найсучаснішим банківським продуктам - користуються послугами ПриватБанку.

“Ми піклуємось, аби наші клієнти завжди мали гарний настрій, економили час та зусилля, користуючись найсучаснішими банківськими продуктами ПриватБанку, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Найкращі технології та найсучасніші розробки ПриватБанку - до послуг наших клієнтів, усе найцікавіше - у нас в ПриватБанку. Ну яка фінустанова запропонує таку кількість відділень, банкоматів чи терміналів самообслуговування? А можливість здійснення майже усіх банківських операцій не виходячи з дому? Якісним обслуговуванням, найтехнологічнішими та найсучаснішими пропозиціями ми постійно доводимо і підтверджуємо нашим клієнтам переваги роботи саме з нашим банком. З нами комфортно всюди - і вдома, і навіть за кордоном”.

У 2017 році на банківське обслуговування у ПриватБанку долучилось майже 4,2 тис. співробітників бюджетної сфери області.

“Вже декілька років поспіль ми обслуговуємось у ПриватБанку, - ділиться враженнями Олена Грєвцева, головний бухгалтер обласної психіатричної лікарні. - Від такої співпраці - лише задоволення. Сервіси, якими ми вже звикли користуватись у цій фінустанові, не може запропонувати жоден із банків. По-перше - це тарифи: і тарифи на РКО (від 0%), і безкоштовний випуск та перевипуск банківських карток, безкоштовне зняття готівки, безкоштовний СМС-банкінг та інтернет-банкінг тощо. По-друге - надання можливості користування унікальними послугами: авансові зарахування заробітної плати, зарахування коштів співробітникам на карти будь-якого українського банку однією відомістю через Приват24 та можливість контролю за процесом обробки. Відверто кажучи, співпраця з ПриватБанком значно полегшує роботу бухгалтерів та робить її приємною. А ще потребує окремої вдячності робота співробітників банку. Ввічливі, завжди готові допомогти, навчити, розповісти”.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Згідно з даними НБУ, на частку клієнтів ПриватБанку припадає майже 90% усіх безготівкових операцій у країні й 85% безготівкових оплат покупок у торговельній мережі. Сьогодні банк обслуговує 18,9 карткових рахунків та 65,1% вкладників України. У регіональних мережах банку працює 3 307 відділень, 20 619 банкоматів і терміналів самообслуговування.

За підсумками 2017 року ПриватБанк увійшов до рейтингу кращих операторів валютного ринку "Foreign Exchange Awards 2018" за версією журналу Global Finance. Зокрема, ПриватБанк визнано кращим українським оператором FX в Східній і Центральній Європі, найкращим банком на валютному ринку цього регіону став Société Générale. У західній Європі найкращим банком валютного ринку визнано HSBC, а глобальним лідером FX ринку став американський Citi. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool