Будівництво і капітальний ремонт автодоріг Кіровоградщини - серед пріоритетних завдань влади, - Сергій Кузьменко

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

Президент і Уряд ставлять завдання, щоб в Україні і надалі з'являлися нові або капітально відремонтовані дороги, які будуть якісно служити не менше 10 років, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щопонеділкової апаратної наради, підсумовуючи результати минулотижневої робочої поїздки на Кіровоградщину керівника Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака.

 – Цього року ми завершимо капітальний ремонт 77-кілометрового відрізка дороги Знам'янка –Луганськ – Ізварине, що в Кіровоградській області. Уряд також виділив кошти на реконструкцію дороги Миколаїв – Кропивницький, тому вже розпочали роботи на відрізку цієї дороги від Кропивницького у південному напрямку.

Серед важливих завдань щодо оновлення доріг голова ОДА також відзначив необхідність ремонту траси в уманському напрямку. "Чекаємо у найближчій перспективі ухвалення урядових рішень щодо будівництва цієї державної дороги. Це дасть можливість з'єднати місто Кропивницький з великим транспортним коридором, що знаходиться на заході нашої області – мова йде про уманську розв'язку, траса Київ – Одеса", – повідомив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також зазначив, що цього року було значно підвищено плани митного збору, тому Кіровоградщина має незначні кошти від перевиконання цієї статті доходів, що спрямовуються на ремонт доріг. Зважаючи на це, під час візиту Славоміра Новака, було порушено питання про фінансову підтримку розпочатих в області будівельних робіт, зокрема завершення ремонту дороги на Новомиргород. Є потреба в додаткових надходженнях коштів і на реконструкцію інших доріг Кіровоградщини. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool