Благодійний фонд ПриватБанку та Кропивницький Центр соціальної реабілітації стали друзями

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Комунальний заклад “Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю" отримав від благодійного Фонду “Допомагати просто” ПриватБанку спеціальне фахове обладнання та тренажери для облаштування спортивної зали.

Вручення сертифікату на обладнання пройшло в переддень Дня незалежності, і вихователі та вихованці закладу зустріли банкірів вишиванками та заздалегідь підготовленим концертом.

Їм так хотілося похвалитися власними досягненнями. І пишатися було чим: вірші про ПриватБанк та вдячність за допомогу, про Україну та незалежність у виконанні діток, хворих на ДЦП, звучать найдзвичайно емоційно та хвилююче. Приходить розуміння, що кожне слово - то героїчна праця батьків та вихователів. І як ніколи зворушливо лунав гімн у виконанні діток, батьків, вихователів та гостей.

“Перепрошую у всіх присутніх, що не стрималася та покотилися сльози, - ділиться враженнями Раіса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Не вперше ми допомагаємо тим, хто цього потребує, та вперше я не змогла справитися зі своїми емоціями. Та то від радості. Щаслива тим, що придбане нами обладнання допоможе дітками з реабілітацією. Хочеться вірити, що усі ці тренажери, спортивні комплекси, лабіринти стануть у пригоді”.

“Ми щиро вдячні ПриватБанку за допомогу, - розповідає Лілія Місюня, директор комунального закладу “Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю". - У нашому закладі дітки отримують фахову допомогу з реабілітації. Уявіть, що до придбання цього обладнання ми усі фізичні вправи, завдання робили просто на килимках. Тепер ми маємо змогу проводити заняття на спеціальному обладнанні. Це значно розширює наші можливості та шанси діток на одужання. Про емоційне задоволення годі й говорити. Вони були у захваті від кольорових, яскравих, м’яких кубів, складних геометричних форм, спортивних лабіринтів, гірок, сходинок тощо. Впевнені, що вони можуть значно покращити свій стан завдяки нестандартним методам реабілітації, які ми зможемо проводити дякуючи такому подарунку”.

За кошти Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто” дитячий заклад отримав від благодійників дитячі спортивні та модульні комплекси для занять і виконання спеціальних вправ, які слід виконувати діткам під час тривалого та складного процесу реабілітації.

“Лише за чотири місяці нинішнього року БФ “Допомагати просто” надав допомогу нужденим більше, ніж на 20 млн грн, - продовжує Раїса Килимниченко. - Для порівняння, у минулого року на благодійність було витрачено 16 млн грн. Ці сухі цифри свідчать про зростання довіри наших клієнтів до Фонду та бажання долучитись до програм, які допомагають хворим діткам, дитячим будинкам України, пораненим в АТО тощо”.

Національний конкурс “Благодійна Україна – 2016” відзначив роботу Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, який увійшов у трійку найкращих благодійних фондів України.

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua. Всеукраїнська програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!

КЗ "Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю"- це реабілітаційна установа, цільовим призначенням якої є здійснення комплексу реабілітаційних заходів для дітей з інвалідністю, а також дітей віком до двох років, які мають ризик отримання інвалідності. Кваліфіковані спеціалісти Центру проводять реабілітаційні заходи, спрямовані на попередження (запобігання) зменшення або подолання фізичних, психічних розладів, коригування порушень розвитку, навчання основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для їхньої інтеграції у суспільстві.

Комунальний заклад “Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю" отримав від благодійного Фонду “Допомагати просто” ПриватБанку спеціальне фахове обладнання та тренажери для облаштування спортивної зали.

Комунальний заклад “Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю" отримав від благодійного Фонду “Допомагати просто” ПриватБанку спеціальне фахове обладнання та тренажери для облаштування спортивної зали.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool