Бійці батальйону «Кіровоград» організували для учнів тематичні заняття

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Представники батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення "Кіровоград" при ГУНП в області організували для учнів тематичні заняття у навчально-виховному комплексі "Кіровоградський колегіум" та взяли участь у проведенні змагань «Школа виживання» в Урочищі десантників.

Перша зустріч спецпризначенців із школярами відбулася 6 червня в освітньому закладі. Бійці навчали школярів стройовій виправці, прийомів рукопашного бою, продемонстрували зброю, розповіли про її технічні характеристики.

Наступного дня під час комплексних змагань, організованих педагогічним колективом та громадськими активістами, досвідчені інструктори батальйону «Кіровоград» провели для учнів тренувальні вишколи з військово-тактичної підготовки, розбирання та збирання АК-74, основ українського рукопашу "Гопак".

Заходи були спрямовані на утвердження у молоді почуття патріотизму, національної гідності і самосвідомості, активної громадської позиції, виховання підростаючого покоління у дусі високих моральних цінностей.

Організатори змагань подякували бійцям ‪‎батальйону «Кіровоград» за активну співпрацю у справі навчання дітей, формуванню у них навичок та вмінь захищати рідну землю.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool