Бійка в під’їзді одного із будинків

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

  До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до центральної міської лікарні з тілесними ушкодженнями госпіталізовано 25-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що в під’їзді одного із будинків між двома жителями районного центру на грунті особистих неприязних відносин виникла сварка, під час якої 24-річний молодик спричинив кілька ударів своєму опоненту у різні частини тіла. Підозрюваний доставлений до міськвідділу міліції. Вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool