Більше півмільйона гривень повернув до бюджету директор приватного підприємства

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Як з’ясувалось під час слідства, останній, маючи в наявності дозвільні документи на виготовлення альтернативного палива, шляхом змішування компонентів отримав бензин марки А-95, який відноситься до підакцизної групи товарів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області 

В порушення вимог Податкового Кодексу України директор не задекларував та не сплатив 542,7 тис. грн. акцизного податку з товарів, вироблених на митній території України.

Крім того, в ході слідства податківці провели 6 обшуків – на одній із нафтобаз області, двох АЗС та в домоволодіннях підозрюваних осіб. В результаті на території однієї із сусідніх областей було виявлено підпільну автозаправну станцію, яка діяла без будь-яких дозволів. Лише на ній було виявлено та вилучено з незаконного обігу більше 9 тон дизпалива без жодних супроводжувальних документів, що підтверджували б його походження та якість.
У ході проведення всіх обшуків вилучено з незаконного обігу 562,9 тон дизпалива та 7,6 тон бензину АІ-92 загальною вартістю 6,2 млн. грн., а також первинні бухгалтерські та фінансово-господарські документи. Збитки, нанесені державі, директор приватного підприємства відшкодував в повному обсязі.
Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool