Більше 29 млн. грн. донараховано за наслідками перевірок

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Для того, щоб покращити умови для здійснення підприємницької діяльності в регіоні, кіровоградські податківці майже вдвічі зменшили кількість документальних перевірок суб’єктів господарювання-юридичних осіб. На цьому наголосив заступник голови ДПА у Кіровоградській області Олександр Підлісний. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області

За словами посадовця, протягом січня-серпня нинішнього року співробітники органів ДПС області провели всього 204 комплексні документальні перевірки суб’єктів господарювання. Це на 163 менше, ніж було проведено за аналогічний період минулого року.
Незважаючи на зменшення кількості планових перевірок, в результаті вдосконалення організації роботи, зокрема – впровадження ризикоорієнтованої системи відбору платників, співробітники підрозділів податкового контролю юридичних осіб Кіровоградщини протягом січня-серпня 2011 року донарахували до бюджетів всіх рівнів 29,1 млн. грн. податків та зборів.
Також кіровоградські податківці на 11,4 млн. грн. зменшили залишок від'ємного значення, який після бюджетного відшкодування включається до складу податкового кредиту наступного податкового періоду. А в результаті скорочення від’ємного значення об’єкту оподаткування податком на прибуток підприємств на 82,5 млн. грн., 13 підприємств регіону було виведено з категорії збиткових.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool