You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Безпечні дороги там, де уважні водії

Листопад 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Рота ДПС ДАІ при УМВС України в області обслуговує 7 доріг державного значення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Це автодороги: «Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв», «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка», «Південний обхід м. Кіровограда», «Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя», «Кіровоград-Платонове», «Знамя’нка - Луганськ-Ізварено», «Київ-Одеса».
Працівниками роти постійно проводяться профілактичні заходи спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму та зменшення тяжкості наслідків ДТП на даній території обслуговування.
За 10 місяців поточного року працівниками роти виявлено 65 тис. 215 порушень ПДР, з них 41 тис. 115 – грубих. Основна маса порушень це перевищення швидкості – 17216, порушення правил обгону - 3432, порушення правил проїзду перехресть – 4245, створення аварійної ситуації – 564 випадки, 3542 водія керували транспортом в нетверезому стані. А тому і аварійність на цих дорогах державного значення досить висока. З початку року в 60 дорожньо-транспортних пригодах 20 осіб загинуло та 91 отримала травми різного ступеня тяжкості.
Тому Державтоінспекція закликає водіїв на швидкісних трасах бути особливо уважними, суворо дотримуватись швидкісного режиму, при здійснені обгону впевнитись в безпеці даного маневру і особливо не сідати за кермо після вживання спиртних напоїв, щоб не наражати себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool