Безпечні дороги там, де уважні водії

Листопад 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

Рота ДПС ДАІ при УМВС України в області обслуговує 7 доріг державного значення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Це автодороги: «Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв», «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка», «Південний обхід м. Кіровограда», «Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя», «Кіровоград-Платонове», «Знамя’нка - Луганськ-Ізварено», «Київ-Одеса».
Працівниками роти постійно проводяться профілактичні заходи спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму та зменшення тяжкості наслідків ДТП на даній території обслуговування.
За 10 місяців поточного року працівниками роти виявлено 65 тис. 215 порушень ПДР, з них 41 тис. 115 – грубих. Основна маса порушень це перевищення швидкості – 17216, порушення правил обгону - 3432, порушення правил проїзду перехресть – 4245, створення аварійної ситуації – 564 випадки, 3542 водія керували транспортом в нетверезому стані. А тому і аварійність на цих дорогах державного значення досить висока. З початку року в 60 дорожньо-транспортних пригодах 20 осіб загинуло та 91 отримала травми різного ступеня тяжкості.
Тому Державтоінспекція закликає водіїв на швидкісних трасах бути особливо уважними, суворо дотримуватись швидкісного режиму, при здійснені обгону впевнитись в безпеці даного маневру і особливо не сідати за кермо після вживання спиртних напоїв, щоб не наражати себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool