Безоплатні послуги для підприємців Кіровоградщини

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області інформує, що суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності можуть скористатися адміністративними послугами, визначеними статтею 58 Митного кодексу України.

До видів діяльності, контроль за провадженням яких покладено на митні органи Міндоходів, відносяться надання дозволів на відкриття та експлуатацію складів тимчасового зберігання, митних складів, вільних митних зон комерційного або сервісного типу, вантажних митних комплексів, а також свідоцтв про допущення дорожнього транспортного засобу до перевезення товарів під митними печатками та пломбами. Переоформлення, продовження терміну, призупинення дії та анулювання таких дозволів також здійснюється регіональними митницями.
В рамках надання безоплатних адміністративних послуг працівниками Кіровоградської митниці Міндоходів видані дозвіл на відкриття та експлуатацію складу тимчасового зберігання та кваліфікаційне посвідчення на здійснення посередницьких послуг у галузі митної справи, а також надано та продовжено дію 41 свідоцтва про допущення транспортних засобів до перевезення під митними печатками та пломбами.

Повну інформацію про адміністративні послуги можна отримати у Кіровоградській митниці Міндоходів за адресою: м. Кіровоград, вул. Тореза, 27б або електронною поштою customs_kr@ukrpost.ua.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool