Бажаєш навчитися медіації? Зголошуйся!!!

Жовтень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

Дитяча громадська організація «ФЛОРА» повідомляє про початок конкурсного відбору учасників тренінгу створення центрів розв’язання конфліктів в закладах освіти, повідомляє Інтернет-видання «FotoInform».

Захід відбудеться 3-6 листопада 2011р. в м. Кіровоград. Навчити та передати свій досвід запрошено тренерів «Українського Центру Порозуміння».
Запрошуємо учбові заклади Кіровоградської області прийняти участь у конкурсі .

Як потрапити в коло учасників?
Для цього представник навчального закладу (психолог, соціальний педагог, будь - який небайдужий вчитель, готовий стати координатором роботи центру розв’язання конфліктів) повинен:
- до 26 жовтня 2011 року (до 17 – 00) надіслати заповнену анкету (див. додаток)
- на поштову адресу ДЕГО «Флора»: в. Єгорова 19, кв.2, м. Кіровоград, 25015 чи електрону адресу: ekoosvita@gmail.com
- з поміткою «ychast_y_treningy_mediacija»

Результати конкурсу буде оголошено 27 жовтня 2011 року.
Анкету можна отримати на сайті ДЕГО «ФЛОРА» http://childflora.org.ua , написавши листа на електрону адресу організації ekoosvita@gmail.com, або в офісі організації за адресою: Єгорова 19 кв. 2, м. Кіровоград.
Організатори забезпечують проживання та харчування учасників. Витрати пов’язані із проїздом, теж будуть компенсуватися за умови наявності квитків.
Контактна особа: Шестакова Людмила Володимирівна, тел. 8-0522-27-04-63, 8-050-91-77-297.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool