Батька, за убивство п`ятимісячної дитини, засуджено до 15 років позбавлення волі

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Новоархангельський районний суд завершив розгляд кримінальної справи та оголосив вирок у кримінальній справі за обвинуваченням 31-річного місцевого жителя у вбивстві власного сина. Дитині було лише 5 місяців… Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Горе-батько, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, годуючи дитину, роздратувався тим, що вона відмовляється їсти й продовжує плакати, засунув до ротика пляшечку з молоком так, що блокував дихальні шляхи, утримував соску до настання асфіктичних ознак. Потім загорнув тіло хлопчика у свою футболку та закопав на території домоволодіння.

Новоархангельський районний суд вивчивши усі обставини цієї кримінальної справи погодився з позицією державного обвинувачення. Чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України ( Умисне убивство малолітньої дитини) та з урахуванням позиції прокурора, засуджено до 15 років позбавлення волі.
Варто зазначити, що чоловік у суді свою вину не визнав і має намір оскаржити рішення суду в апеляційній інстанції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool