Автомобіль швидкої медичної допомоги, подарований на День міста, буде переобладнано під дитячий реанімобіль (ФОТО)

Вересень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1711 | Коментарі: 0

24 вересня, під час урочистого відкриття святкування Дня міста кіровоградська станція швидкої медичної допомоги отримала в подарунок від міської влади новий санітарний автомобіль.

Як повідомила  під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Лариса Андреєва, автомобіль швидкої допомоги, закуплений за кошти міського бюджету, буде переобладнано в дитячий реанімобіль. Необхідне обладнання для цього є. Ще один реанімобіль для станції ШМД у 2011 році буде закуплено за кошти державного бюджету. На теперішній час тривають тендерні процедури.

Автомобіль швидкої медичної допомоги, подарований на День міста, буде переобладнано під дитячий реанімобіль (ФОТО)


Серед першочергових завдань в гуманітарній сфері Кіровограда Лариса Андреєва назвала підготовку закладів освіти, охорони здоров’я, культури до роботи в осінньо – зимовий період. Ще одним питанням, яке потребує термінового вирішення Лариса Андреєва назвала організацію у Кіровограді дитячого центру соціальної реабілітації та соціального притулку для осіб без певного місця проживання.
В обох випадках, звернула увагу Лариса Андреєва, особливо гостро стоїть питання з пошуком необхідного приміщення. При цьому, звернула увагу заступник міського голови, знайдені варіанти розміщення дитячого центру іноді, на жаль, насторожено агресивно сприймаються батьками закладів освіти. На думку Лариси Андреєвої, значною мірою це обумовлено недостатньої інформованістю суспільства щодо проблем дітей, які будуть знаходитись у центрі соціальної реабілітації. Виправити це можна лише широкою інформаційною кампанією як в засобах масової інформації так і у безпосередньому контакті з батьками. Для цього найближчим часом спільно з Кіровоградською обласною державною телерадіокомпанією буде підготовлений цикл телевізійних програм у ток – шоу «Ми», присвячених проблемам дітей, які погтребують соціальної допомоги.
Лариса Андреєва надала також представникам ЗМІ інформацію про роботу гуманітарної сфери міста Кіровограда за 8 місяців 2011 року.

Джерело

фото Ігоря Філіпенка.

Автомобіль швидкої медичної допомоги, подарований на День міста, буде переобладнано під дитячий реанімобіль (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool