Андрій Райкович: назву міста має обрати громада

Грудень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 2145 | Коментарі: 0

Намагання перейменувати Кіровоград без врахування думки його мешканців викликає у місті громадянське незадоволення і протестні дії.

Так прокоментував міський голова Андрій Райкович акцію проти внесення на розгляд Верховної Ради України варіанту нового імені Інгульськ.
Андрій Райкович повідомив про наступні дії міської влади в умовах виникнення нової соціальної напруги в обласному центрі.
- Ми звернемося до Верховної Ради України, до Президента України, як гаранта Коституції з проханням якнайшвидше виробити і прийняти механізм участі громади у визначенні назви свого міста, - підкреслив очільник міста. – Сила на силу цього питання ніколи не вирішить. Назву міста має обрати громада і ми продовжуватимемо спілкування з кіровоградцями і діятимемо виключно у законний спосіб

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool