Андрій Ніколаєнко: Увага кожному ветерану повинна бути не лише напередодні свята

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

З такою настановою до керівників територій під час апаратної наради звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

- Кінець квітня – час, коли соціальні служби, власне, усі чиновники на місцях мають по-особливому поставитися до своїх обов’язків і реалізувати гасло: "Обличчям до людей", - наголосив посадовець. 

Андрій Ніколаєнко поставив низку вимог перед владою на місцях стосовно гідного вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС та підготовки до святкування Дня Перемоги.
- До свята має бути виплачена одноразова допомога ветеранам, упорядковані меморіальні комплекси, братські могили, пам’ятники, а також активна реалізація проекту "Зірка пам'яті", - зауважив Андрій Ніколаєнко.
- Увага кожному ветерану повинна бути не лише напередодні свята.
Окреме доручення стосовно підготовки до відкриття соціального магазину у центрі Кіровограда отримали відповідні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool