Андрій Ніколаєнко: Люди скучили за якісним, натуральним, а не порошковим молоком

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

На цьому керівник області наголосив, ознайомившись у Високих Байраках з роботою міні-молокозаводу фермерського господарства «Високобайрацьке», під час робочої поїздки до Кіровоградського району.

У 2010-му році в господарстві було введено в дію перший доїльно-молочний блок, де проводиться процес доїння корів за сучасними технологіями та європейськими стандартами. Потужність молочного залу становить 200 корів, система повністю автоматизована, молоко у стерильних умовах одразу потрапляє до охолоджувача, де доводиться до необхідних кондицій та транспортується до власного міні-молокозаводу. На міні-заводі проводиться пастеризація та пакетування молока до 500 літрів щодня, яке реалізується в мережу магазинів обласного центру.
Разом з головою ФГ "Високобайрацьке" очільник області оглянув територію молочно-товарної ферми підприємства та ознайомився з технологією переробки молока на міні-заводі.
Разом з журналістами обласних ЗМІ Андрій Ніколаєнко продегустував готову молочну продукцію, яка отримала високу оцінку та схвальні відгуки, адже, по-перше, дуже смачна, а по-друге, виготовлена з екологічно чистої сировини – натурального, а не порошкового та розведеного молока.
– Настав час налагоджувати в області переробку молока власного виробництва. Люди вже скучили за якісним, натуральним, а не порошковим молоком. А оскільки молокозавод "Високобайрацький" введений в дію у рамках програми "Центральний регіон" та "Купуй кіровоградське", обласна влада докладатиме максимум зусиль для того, щоб подібні молокопереробні підприємства в області були завантажені на повну потужність, а їх продукція – якісне та екологічно чисте молоко – була спрямована на виготовлення дитячого харчування та забезпечення ним закладів охорони здоров’я і освітніх закладів області у рамках програми "Шкільне молоко", а також у торговельнуу мережу області, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool