Аматорську команду одеських залізничників-баскетболістів заохочено почесними нагородами

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

20 липня поточного року у конференц-залі управління Одеської залізниці в урочистій атмосфері начальник Одеської залізниці Григорій Бойко та голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко особисто привітали з перемогою баскетбольну команду «Локомотив», яка стала бронзовим призером у регулярному Чемпіонаті Одеської баскетбольної ліги сезону 2014-2015 років серед любительських баскетбольних команд підприємств та учбових закладів міста Одеси.

Команда залізничників посіла призове третє місце серед15-ти команд-учасниць бізнес-ліги.
Інструктор-методист з фізичної культури та спорту Дорожнього фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» Одеської залізниці Олексій Янгічер висловив побажання щодо створення умов для якіснішого проведення тренувань. Також він подякував команді, яка доклала максимальних зусиль у змаганнях з достойними суперниками, та керівництву залізниці за увагу і постійну підтримку спортсменів-залізничників.
Начальник Одеської залізниці Григорій Бойко, звертаючись до команди, зазначив, що дізнавшись про радісну звістку – призове місце у змаганнях – одразу виникло бажання особисто привітати спортсменів, подякувати за внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Одеській залізниці. Григорій Бойко побажав команді й надалі розвиватися у цьому ж напрямку, займати достойні місця у змаганнях, щоб пальма першості була у залізничників, а керівництво в свою чергу максимально сприятиме створенню належних умов для тренувань команди. Голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко побажав монолітному колективу команди й надалі успішно відстоювати честь Одеської залізниці у спортивних змаганнях.
Цього дня відповідно до наказу начальника Одеської залізниці всіх учасників команди було заохочено почесними грамотами з виплатою грошової винагороди
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool