Алуштинське золото в Кіровограді

Травень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Сьомий рік поспіль навесні в м. Алушті проводиться турнір з футзалу серед працівників керівного складу енергопостачальних компаній.

Цьогоріч 8-10 травня олімпійський учбово-спортивний центр «Спартак» приймав одинадцять команд, які приїхали поборотися за головні призи турніру «Енергія-2013».

Команди було розподілено на дві групи. До групи А потрапили футбольні колективи «Київобленерго», «Київенерго», «Полтаваобленерго», «Рівнеобленерго», «Львівобленерго» та «Одесаобленерго». Групу Б сформували команди «Кіровоградобленерго», «ЗЕС Укренерго», «Прикарпаттяобленерго», «Крименерго» та «Дніпрообленерго».

За підсумками двох ігрових днів право змагатися у фіналі вибороли команди «Кіровоградобленерго» і «Львівобленерго», за «бронзу» боролися одесити і кримчани. Кіровоградці здолали діючих чемпіонів турніру львів’ян з рахунком 2:0, а «Одесаобленерго» перемогла команду «Крименерго» з рахунком 3:1.

На додачу до командного чемпіонського звання гравець ПАТ «Кіровоградобленерго» Роман Андрієнко удостоївся нагороди в індивідуальній номінації – з результатом у 13 забитих м‘ячів він став кращим бомбардиром турніру.

Віталій Дяденко, інструктор-методист з фізичної культури і спорту ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool