Аграріям Кіровоградщини допоможуть економити чверть вартості агротехніки

Березень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

В цьому році при купівлі сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва через ПриватБанк українські аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати з держбюджету компенсацію 25% вартості техніки.

Як повідомили у банку, держкомпенсація буде виплачуватися при оплаті техніки як за рахунок власних коштів, так і за допомогою кредитних програм у державному ПриватБанку - кредитної лінії або програми “АгроКУБ”.

"В минулому році клієнти ПриватБанку першими в Україні скористалися можливостями нової державної програми підтримки сільського господарства, - відзначив перший заступник голови правління банку Олег Сергєєв. - У 2017 році агропідприємства через наш банк отримали понад 70 млн грн компенсацій, що склало більше половини їх загальної суми в країні".

За словами банкірів, якщо для покупки техніки скористатися програмою фінансування терміном на 1 рік, то сума отриманої компенсації практично повністю покриває витрати на відсотки за кредитом. Згідно з Постановою КМУ України №86, участь у програмі можуть узяти всі агропідприємства, що придбали техніку й обладнання з 1 січня 2018 року. ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки та обладнання.

Докладніше про програму дивіться у роліку https://www.youtube.com/watch?v=NE-iptAG-cA, а заявку на отримання компенсації подавайте на сайті ПриватБанку за посиланням https://privatbank.ua/ru/business/chastichnoj-kompensacii-stoimosti-sel-khoztehniki. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool