44 Всесвітня учнівська олімпіада з хімії завершилася: в України «золото», два «срібла» та «бронза»! (фото)

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

29 липня 2012 року у Джорджтаунському університеті (м. Вашингтон, Сполучені Штати Америки) відбулося урочисте закриття 44 Всесвітньої учнівської хімічної олімпіади.

На олімпіаді змагалися збірні 72 країн світу. Українська команда здобула максимальну кількість нагород – всі наші олімпійці здобули медалі. «Золото» виборов Ігор Чернюх, випускник Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті імені Івана Франка, «срібло» – Ірина Запорожець, випускниця Балаклійської школи № 1 імені О. А. Тризни Харківської області та Дмитро Шибанов, випускник Севастопольської спеціалізованої школи № 57, «бронзу» – Андрій Стельмах, учень 10 класу Львівського фізико-математичного ліцею.
Науковий керівник команди України, проректор з науково-педагогічної роботи Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Юрій Холін, високо оцінив виступ нашої команди на олімпіаді та назвав його дуже успішним.
У неофіційному командному заліку в надзвичайно напруженій боротьбі команда України перемогла збірні багатьох країн світу та увійшла до десятки кращих. Абсолютним переможцем олімпіади став Флоріан Бергер з Федеративної Республіки Німеччини з результатом 98 балів зі 100 можливих, а в командному заліку перемогла команда Республіки Корея, якій дещо поступилися збірні Тайваню, Російської Федерації та Республіки Індії.
Українській команді надала спонсорську допомогу Група компаній Group DF Дмитра Фірташа.
Наступна, 45 Всесвітня учнівська олімпіада з хімії, відбудеться у липні 2013 року у м. Москва (Російська Федерація).

На фото зліва направо: Андрій Стельмах, Ігор Чернюх, Юрій Холін, Дмитро Шибанов, Ірина Запорожець.

44 Всесвітня учнівська олімпіада з хімії завершилася: в України «золото», два «срібла» та «бронза»! (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool