У Кропивницькому рятувальники відзначили День міста

Вересень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1535 | Коментарі: 0

У 267-ту річницю рідного міста вогнеборці Головного управління ДСНС в області долучились до розважальних заходів для містян та гостей, щоб ще ближче познайомити громадян зі Службою порятунку Кіровоградщини.

Так, на головній площі міста була розміщена пожежно-рятувальна техніка та оснащення, яке використовують для порятунку людей та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: малонасосну станцію, різак-розжим і бензопилу тощо. Особливе захоплення така виставка викликала у дітей та молоді, які могли роздивлятись зблизька пожежну техніку, розпитувати у справжніх вогнеборців про їхню роботу та фотографуватись з ними.

Також колона пожежно-рятувальної техніки проїхала визначеним маршрутом через місто.

Підсумовуючи цей день, можна з упевненістю сказати, що Служба порятунку Кіровоградщини – це народна служба, яка завжди поряд із громадою, і в радості, і в нещасті.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool