15 кілограмів кави та чаю зібрали у Кропивницькому для медиків

Грудень 19, 2020 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Суботній ранок на Святого Миколая для обласної лікарні почався з приємного візиту - організатори акції «Зігрій медика» привезли до кабінету головної лікарки зібрані силами містян чай та каву.

«Ми запрошували всіх бажаючих приносити або чай, або каву до трьох зручних місць у Кропивницькому, щоб у свято передати все медикам», - розповідає ініатор акції Володимир Кравчук. Всього зібрали біля 15 кілограмів чаю та кави у різних пачках. На багатьох - теплі написи і побажання: «Тримайтеся!», «Дякуємо!», «Хай береже вас Бог!». Від себе Володя додав тортик для тих, хто працював всю ніч, або тільки прийшов на зміну - лікарі самі вирішать, кому передати.
Особливо активно долучилися до акції мецентка Людмила Шубіна, котра купила ц лікарню кавомашину, а також авторка місцевого бренду кави «CROPcoffee» Анна Цехмістер, яка вона принесла 5 кілограмів власноруч змеленої смакоти. Варто згадати і про миттєвий відгук на заклик зібрати чай та каву, який проявив увесь колективу нашого Театру Корифеїв!
Лікарня і у вихідні, і у будні працює цілодобово, розповідає головна лікарка Лариса Андреєва. Зараз у закладі лікуються чимало пацієнтів з діагнозом covid-19, а опікуються ними під дві сотні лікарів та іншого медичного персоналу. Чай, кава, вітамінні напої, котрі принесли мешканці міста медикам, будуть зігрівати їх у нелегкій праці. У відповідь Лариса Миколаївна від себе та від колег щиро дякує і передає всім побажання здоров‘я, благополуччя і гарних свят! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool