101 застерігає: виходити на лід небезпечно!

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини з метою недопущення загибелі людей на водоймах патрулюють місця масової риболовлі. 

6 березня працівники пожежно-рятувальної служби разом з представниками обласних ЗМІ перевірили на Новомиколаївському пляжі, що у Кіровограді, як відгукнулися громадяни на заклики УМНС не виходити на кригу. На замерзлому плесі річки було не так уже й людно, можливо, через те що будень. Проте ті що все ж наважились вийти на зимову риболовлю охоче спілкувалися з рятувальниками. Виявилось, усі вони – рибалки зі стажем понад десять років. Переловили немало риби, та й бачили багато. З правилами безпеки добре знайомі, даремно ризикувати не збираються , проте й від захоплення відмовлятися не збираються, хоч і самі побували в крижаній воді, і приятелів, а той і просто випадкових перехожих доводилося рятувати. Рятувальники силоміць з льоду нікого не виштовхували, проте спробували переконати, що навіть найвдаліший вилов не вартий життя, нагадали правила та роздали листівки. 

Метеорологи повсякчас повідомляють про зміну температури, а відтак і про зміну товщини криги на водоймах, але навіть повідомлення про неміцну та небезпечну кригу не зупиняють фанатів підлідного лову.
Управління МНС в області ще раз звертається до громадян: щоб уникнути біди, не виходьте на лід! Не дозволяйте дітям самим без нагляду гратися біля водойм або виходити на лід!
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool