101 застерігає: виходити на лід небезпечно!

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини з метою недопущення загибелі людей на водоймах патрулюють місця масової риболовлі. 

6 березня працівники пожежно-рятувальної служби разом з представниками обласних ЗМІ перевірили на Новомиколаївському пляжі, що у Кіровограді, як відгукнулися громадяни на заклики УМНС не виходити на кригу. На замерзлому плесі річки було не так уже й людно, можливо, через те що будень. Проте ті що все ж наважились вийти на зимову риболовлю охоче спілкувалися з рятувальниками. Виявилось, усі вони – рибалки зі стажем понад десять років. Переловили немало риби, та й бачили багато. З правилами безпеки добре знайомі, даремно ризикувати не збираються , проте й від захоплення відмовлятися не збираються, хоч і самі побували в крижаній воді, і приятелів, а той і просто випадкових перехожих доводилося рятувати. Рятувальники силоміць з льоду нікого не виштовхували, проте спробували переконати, що навіть найвдаліший вилов не вартий життя, нагадали правила та роздали листівки. 

Метеорологи повсякчас повідомляють про зміну температури, а відтак і про зміну товщини криги на водоймах, але навіть повідомлення про неміцну та небезпечну кригу не зупиняють фанатів підлідного лову.
Управління МНС в області ще раз звертається до громадян: щоб уникнути біди, не виходьте на лід! Не дозволяйте дітям самим без нагляду гратися біля водойм або виходити на лід!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool