100-річчя пісні «Щедрик» відзначили на вокзалі станції ім. Т. Шевченка

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

24 грудня з пісенного флешмобу на залізничному вокзалі станції ім. Т. Шевченка розпочалися святкування Нового 2017 року та Різдва Христова у місті Сміла Черкаської області

Вранці в холі будівлі вокзалу зібралося понад 20 вокалістів, щоб акапельно заспівати українські колядки. У заході взяли участь як професійні артисти, так і всі бажаючі, серед яких навіть учасники місцевого церковного хору.

Співаки виконали найпопулярнішу обробку пісні «Щедрик» Миколи Леонтовича, яка у листопаді цього року відзначила 100-річчя з моменту першого виконання. Як зазначають організатори флешмобу, захід готувався як новорічне привітання для містян, а потім поміркували й вирішили, що про визначну дату не слід забувати. Тому пісенна акція на вокзалі була спрямована не тільки створення святкового настрою, а й на популяризацію щедрівок і укріплення патріотичного духу серед населення.

Даний флешмоб відбувся за підтримки Смілянської райдержадміністрації та регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ.

Прес-центр регіональної філії «Одеської залізниця»

24 грудня з пісенного флешмобу на залізничному вокзалі станції ім. Т. Шевченка розпочалися святкування Нового 2017 року та Різдва Христова у місті Сміла Черкаської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool