На Кіровоградщині провели спільний рейд

Січень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1579 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 січня,  працівники Олександрійського управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області разом із соціальними працівниками та співробітниками поліції провели роз’яснювальну роботу серед жителів Світловодської, Великоандрусівської та Онуфріївської громад, під час якої закликали громадян  неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники наголошували на безпечному користуванні газовими приладами, зокрема радили ні в якому разі не обігрівати помешкання за допомогою газової плити.

Крім того, порадили систематично перевіряти стан вентиляції, справність електромережі та не користуватись несправною побутовою електротехнікою, газовими приладами. Поки тривають новорічні та різдвяні свята, громадянам рекомендувалось бути обережними під час використання піротехнічних виробів та електричних ілюмінацій, зокрема наголошувалось, що вони повинні бути сертифіковані.

Окремо торкнулись питання безпеки дітей: батькам порадили не залишати малечу без нагляду ні на хвилинку. Крім того, надзвичайники нагадали правила безпеки на кризі. У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили серед громадян листівки застерігаючого змісту з правилами безпеки та номером виклику підрозділів Служби порятунку.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool