Вагітна СолоХа долучилась до великого прибирання

Серпень 17, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Співачка СолоХа готується до пологів, але незвично: артистка активно виступає, працює в студії звукозапису, вчить нові постановки з балетом, а вчора ще й в парку сміття прибирала.

“Коли ми вранці просинаємося, ми всі дбаємо про свою оселю: застеляємо ліжко, чистимо зуби, ми хочем, щоб навколо нашої оселі було чисто. Виходячи на вулицю, люди забувають про екологію і на жаль дуже мало турбуються про чистоту поза домом. Я хочу своїм прикладом показати, що важливо підтримувати чистоту в своїх містах. Для цього я не тільки долучаюсь до великих прибирань, але й сортую сміття, намагаюсь не використовувати хімічні засоби у подвїрї і жити екологічно, адже і думки, і музика, і люди,які тебе оточують - все має бути чистим”.

Прибирати артистці допомагали її найрідніші: донечка Аріана і маленька дитина у животику, яка ось-ось з'явиться на світ.

Дійство відбулось в рамках зіркового Екопікніку в Пікнік саду на ВДНГ, що організував Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it Ukraine на честь Всесвітнього дня прибирання. СолоХа стала першою вагітною Амбасадоркою.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool