Співачка Grosu у своїх соцмережах поділилася емоційним зверненням про сьогодення

Червень 24, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Я завжди відверта з вами, хоч досить рідко розповідаю про свій емоційний стан, звикла бути сильною і не показувати як на мене діють новини та переживання. Але я відчуваю, як цей важкий час нас зробив одним цілим….

Співачка підкреслює, що гарні вчинки, допомога один-одному не словом, а ділом, підтримка - це справжній скарб сьогодення. Проте Grosu надзвичайно не любить ділитися своїми благодійними справами в соціальних мережах:

"Зі сторони, коли публічні люди діляться своїми добрими справами, частіше все виглядає, як піар. Але коли не розповідають нічого,то здається, що вони байдужі до всього людського.. тому розповім…Ніякі гроші я й моя родина/команда не збираємо, мені важливо передавати щось від себе особисто в руки саме тим, хто того потребує".

Зараз усі зароблені кошти артистка направляю на допомогу: "Не на часі витрачати кошти на кліпи, сукні, салони краси та свята. Сьогодні є важливіші справи. Щаслива бути корисною, в першу чергу, для діток - бо вони наше майбутнє, а також для кількох родин з Херсонщини, зробивши внесок для їх сьогодення та відбудови житла. В котрий раз переконалася, що наші люди - найсильніші Люди у світі! Кожну історія, яку я дізналась від цих родин, пережила емоційно сама, не дивлячись ні на що, ви добрі та відкритті. Як же я хочу вже скоріше всіх вас обійняти. Скоро приїду! А поки, працюємо далі, щоб мати змогу допомогти більшій кількості людей! Всіх люблю!".


Посилання на публікацію

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool