Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах розповіла про сьогодення

Грудень 04, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

Сніжана Бабкіна разом із своїм чоловіком, відомим українським співаком Сергієм Бабкіним нещодавно приїздила до кількох міст України з благодійними концертами.

На початку війни Сніжана та Сергій були змушені виїхати. Сергій рвався на передову, проте через стан здоров'я, лікарі йому заборонили навіть думати про військову службу. Зараз вони їздять по світу у турі і збирають кошти для ЗСУ.

https://youtu.be/IWvjgS9M8X8


Ведуча проєкт "Зірки, попліткуємо?" поспілкувалася зі Сніжаною про їх сьогодення.

" Мені здається,чим більше ми виступаємо, тим більш в нас зібрано грошей. Чим більше збираємо грошей, тим швидше я повернусь додому. Харків'яни вони такі фанати міста, що ніде не треба бути , тільки вдома. Ми заїхали лише на 12 годин в Харків вперше за 9 місяців додому...Мені треба було зайти в дім в Харкові і просто ридати, щоб хоча б трохи відійшла тяжкість і щоб знов бути сильною",- розповіла Сніжана.

Повний випуск дивіться за  посиланням


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool