Національна рада кінокритиків США назвали Кері Малліган акторкою року

Січень 27, 2021 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Кері Малліган названа найкращою акторкою року за версією Національної ради кінокритиків США

/ National Board of Review за роль у фільмі "Перспектива дівчина" / Promising Young Woman.

Заснована в 1909 році впливова американська некомерційна організація Національна рада кінокритиків США, яка об'єднує кінокритиків, кінознавців і інших фахівців світу кіно, щорічно вручає нагороди за підсумками минулого кіносезону. Прийнято вважати, що лауреати премії Національної ради мають високі шанси на перемогу в оскарівської гонці.

"Перспективна дівчина" також увійшла до списку десяти найкращих стрічок року по версії впливової асоціації: 

Крім того, Нью-Йоркська асоціація кінокритиків також назвала Кері Малліган акторкою року, додатково присудивши ще дві перемоги стрічці "Перспективна дівчина" - за кращий сценарій та дебютну режисуру для Еміральд Феннел.

Повний список переможців

Таким чином, як відмічає Variety, Кері Малліган отримала вже 11 акторських перемог і стає однією з головних фавориток на шляху до премії "Оскар".

Вчора, 26.01, також було оголошено список номінантів на премію "Незалежний дух", де "Перспектива дівчина" отримала 3 номінації в основих категоріях: краща акторка (Кері Малліган), кращий сценарій та режисер (Еміральд Феннел): 

Трилер "Перспективна дівчина" стартує в україський кінотеатрах вже 4 лютого! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool