Grosu зробила батькам неочікуваний подарунок

Липень 26, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Українська співачка Grosu поділилась цікавими фактами про своє дитинство, пригадала неочікуваний подарунок для рідних та у чому вона схожа з батьками.

В кожному дні, навіть коли важко, артистка намагається знаходити позитивні моменти і це в неї від її мами - Анни Гросу:

"Моя мама - людина свято, при тому що в батьків багато роботи, але вона дарує багато енергії та надихає оточуючих. Бути розваленою, без ініціативним і не мати якихось справ, спілкуючись з нею просто неможливо. Вона надихає шукати ціль і сміливо до неї йти".

Саме від мами Аліна взяла творчу жилку, а від тата - Михайла Гросу, розсудливість, інтуїцію, а ще - особливу любов до приготування пасти:
"Тато і мама в мене прекрасно готують. Мама більше українську кухню готує, вона шикарно це робить: і швидко, і смачно. А тато в мене добре готує пасти. Коли мені було приблизно 13 років тато вчив мене готувати пасту".

Grosu взяла від батьків любов до кухні і одного дня:

"Вони в щоці були, коли побачили , що я готую і досить смачно. Ми в підлітковому віці довгий період не бачилися, я більше часу проводила в Києві на навчанні і роботі, вони в роботі в Чернівцях. Якось батьки приїхали, а я їм приготувала капустняк. Це такий насичений, жирненький суп з квашеної капусти і копчених ребер. Кажуть, було дуже смачно".

Аліна взагалі любить робити подарунки рідним, бували і нестандартні подарунки, як в минулому році. Аліна згадує:
"Коли була в Чернівцях, а я провела майже рік вдома у рідних. Мені хотілося зробити їм приємно, відволіктися самій від негативних думок і переживань. Тож, зробила їм подарунок і оформила галявину біля будинку: насадили полуницю, малину, ожин, багато різних кущів, траву, щоб була зелененька чиста рівна галявина. Батьки, коли весна настала, виходячи з дому тільки помітили кущі і були приємно здивовані".

До речі, зараз Аліна готує новий подарунок, але не тільки своїм батькам, а усім татамі і мама України, який ви зможете споглядати вже на YouTube-каналі співачки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool