Grosu про надшвидкі зйомки кліпу, нові вміння та благодійну місію

Червень 16, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Співачка Grosu приголомшила зізнання щодо рекордної швидкості у підготовці нового кліпу  Грозами.

“Коли ти хочеш якнайшвидше порадувати слухачів, тебе просто не зупинити”.

Зйомки проходили у Лос-Анджелесі, де наразі артистка проходить навчання в акторській школі. Від ідеї до готової відеороботи пройшло менше, ніж доба:

“Ми планували випускати іншу пісню, ліричну, але за допомогою опитування, я побачила, що люди хочуть рухливу “Грозами”. Відтак, був ранок, коли я побачила результати голосування, а через 2 години ми вже знімали цей кліп. Тобто за дві години я придумала концепцію, обрала образи, зробила зачіску, грим, запланувала знімальний день та графік. Знімали на айфон. Знадобилось годин 12, а ввечері я вже змонтувала його. Це було найважчі - встигнути все і у найкоротші строки. Переживала, що не встигнути, але все вдалося”.

Найлегше було вибрати образи:

“Обрала саме те, що ношу в житті. Нічого спеціально не купувала. Все вирішила робити самостійно, щоб не витрачати кошти на кліп, а вкласти їх в речі, які важливіші сьогодні - підтримку дітей Україну”.
До речі, і грим і зачіски артистка теж робила собі самостійно:

“ Люблю фарбуватися самостійно. У звичному житті мені необхідно для цього 5 хвилин, для зйомок знадобилося приблизно півгодини. На зачіски теж пішло не багато часу, ідеї приходили спонтано і я їх швидко втілювала у життя”.

Нагадаємо, кліп “Грозами” був презентований на офіційному YouTube-каналі співачки.

Наразі відеоробота вже набрала більше 2 000 000 переглядів. Кошти з монетизації своїх кліпів Grosu направляє на підтримку та допомогу українських дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool