Grosu присвятила новий кліп колишнім стосункам

Травень 10, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 301 | Коментарі: 0

Саундтрек колишніх стосунків. Саме так називає нову пісню Ломка українська співачка Grosu.

Як і більшість пісень артистки, нова композиція є автобіографічною. Саме невдалі стосунки з відомим актором, який її зраджував підштовхнули написати цю пісню. Довгий час трек лежав на полиці і чекав свого часу. Та наразі Аліна вирішила відкрити особисті переживання та підтримати тих, кого зрадили.

“Так сталося, що моя історія почалася між моїм першим і другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була в стосунках із цією людиною, Інтернет про це не знає. Але це також дуже публічна людина і це актор. Стосунки тривали близько року. Вони почалися одразу ж після розриву з першим чоловіком. Він наполегливо залицявся. Спочатку я не хотіла мати жодних стосунків, але врешті не змогла встояти. Стосунки розвивалися стрімко, ми оселилися разом в одній квартирі. Утім, в нього були різні відрядження. Інтуїція весь час підказувала, що щось відбувається не так. Мені здавалося, що в нього надто близькі стосунки з колегами за сценою. Врешті, інтуїція не підвела. Чоловік таки дійсно почав зраджувати і відбувалось це чимало разів", — поділилася артистка незадовго до випуску треку у своєму тематичному відео щоденнику у ТікТоці.

Відео проєкт назвала “Як впіймати зрадника або мудаколомка”. В його рамках Grosu ділиться відвертостями, які раніше нікому не розповідала, зокрема про своїх колишніх та їх обмани.

“Хочу своїм прикладом підтримати дівчат, які переживали чи переживають подібні історії. Дівчата, цінуйте себе та любіть!”.
До того ж, артистка вирішила екранізувати історію про яку заспівала в новій пісні “Ломка” та випустила автобіографічний кліп. Для зйомок кліпу були спеціально відібрані вінтажні костюми 70-х років.

“Їм більше 50-ти років і навіть більше. Адже, до прикладу костюму, в якому знімалась я майже 60 років”.

Над кліпом працювала україно-американська команда. Родзинки до роботи додало те, що у кадрі з'являться акторки різних національностей. Прем'єра відбулась на офіційному YouTube-каналі Grosu.

ПОСИЛАННЯ НА КЛІП:


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool