Аліна Гросу зібрала світових зірок та їх рідних

Червень 12, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 209 | Коментарі: 0

Батьки Міли Куніс, Міка Ньютон, режисер кліпів Джей Ло, команда Адама Ламберта: Аліна Гросу провела благодійний вечір на підтримку України

Співачка та акторка Аліна Гросу в Лос-Анджелесі зібрала світових зірок з метою підтримати українських дітей, які втратили своїх батьків через повномасштабне вторгнення росії. Саме так, артистка зустріла своє 29-річчя.

“Зараз не на часі великі святкування, тому я вирішила в свій день зробити подарунок діткам та провести благодійний сольний концерт. Всі кошти з цього вечора спрямую на підтримку і на допомогу маленьким українцям. Було приємно, що зіркові гості купували квитки, щоб зробити свій донат. Це було найкращим подарунком для мене”.

Благодійного вечір відвідали відомі колеги Аліни. Зокрема, Генрі Ліпатов - режисер та продюсер, відомий за робота таких музичних кліпів, як "Limitless" Дженніфер Лопес, "I am phenomenal" і "Frame" Eminem та ін. Також привітати і підтримати добру місію іменинниці завітали: співачка та акторка Міка Ньютон, а також батьки голлівудської зірки Міли Куніс:

“Мені було дуже приємно побачити тата і маму Міли, адже вони теж з Чернівців. І до слова, батько Міли працював з моїм дідусем. Тож, ця зустріч була вдвічі приємніша”.

Світові зірки б Цули і на сцені разом із Аліною. Адже супроводжували виступ популярні музиканти, які грають зі американськими знаменитостями. До прикладу, барабанщиця була з команди Адама Ламберта. А звучали цього вечора, як нові, так і відомі композиції Аліни, а ще попурі відомих українських народних пісень:

“Перекладала українською “Дика я”, “Малинові вуста”, “Вова”, “Брудні танці” та щаслива, що слухачам вони подобаються.е найголовніше. Загалом був вдалий вечір, були і сало, і горілка і навіть торт зі свічками”.

Наразі артистка планує благодійний тур американськими містами. Усі кошти направить дітям. Паралельно ж Аліна продовжує зніматися для Netflix та навчатися в одній з кращих акторських шкіл в Лос-Анджелесі.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool