You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Спека: Важливі поради щодо поводження з питною водою

Липень 10, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 310 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно із Центр громадського здоров’я України інформують

Важливі поради щодо поводження з питною водою у пляшках, яких потрібно дотримуватися завжди:

Не зберігайте воду на сонці: сонячні промені можуть нагрівати пластикові/скляні пляшки, що сприяє виділенню шкідливих хімічних речовин у воду. Зберігайте воду в прохолодному, темному місці.

Перевіряйте термін придатності: як і будь-який інший продукт, бутильована вода має свій термін придатності. Вживайте воду до вказаної дати, щоб уникнути потенційних проблем зі здоров'ям.

Зберігайте воду в закритих пляшках: щоб запобігти потраплянню бактерій і забруднень, завжди закривайте пляшку після використання. Відкрита пляшка може стати місцем розмноження мікроорганізмів.

Використовуйте воду протягом декількох днів після відкриття: відкрита пляшка води повинна бути використана протягом 3-5 днів. Після цього часу якість води може почати погіршуватися.

Зберігайте воду подалі від хімічних речовин: не зберігайте бутильовану воду поруч з агресивними хімікатами, наприклад, миючими засобами, оскільки пластикові пляшки можуть вбирати запахи та речовини з навколишнього середовища.

Не заморожуйте бутильовану воду: пластик може тріскатися або деформуватися при заморожуванні, що може призвести до потрапляння хімічних речовин у воду.

Використовуйте фільтри для багаторазових пляшок: якщо ви використовуєте багаторазові пляшки, інвестуйте у фільтр для води. Це допоможе забезпечити додатковий рівень очищення та покращити смак води.

Регулярно мийте багаторазові пляшки: якщо ви користуєтесь багаторазовими пляшками, мийте їх щодня з мийним засобом і теплою водою, щоб запобігти розмноженню бактерій.

Не використовуйте одноразові пляшки повторно.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool