СБУ затримала на вимаганні колишнього керівника комунального підприємства Кіровоградщини

Травень 23, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на одержанні неправомірної вигоди колишнього керівника комунального підприємства одного з районів Кіровоградської області.

Правоохоронці встановили, що колишній посадовець вимагав від місцевого підприємця вісімдесят п’ять тисяч гривень.

За вказану суму ділок обіцяв нібито вплинути на рішення одного з керівників районної влади щодо передачі в оренду приміщення, яке перебуває у комунальній власності. 

Співробітники СБУ затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у власному помешканні після одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі сорока тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool