Привітання з Різдвом Христовим

Січень 06, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 2016 | Коментарі: 0

Шановні земляки. Дорогі брати і сестри.

Ось уже тиждень живемо ми в новому році, а перше державне і народне свято в новому році - Різдво Христове. Своїм світлом і щирою радістю Різдво осяює весь майбутній рік. Різдво - час очікуваннь і надій. Адже саме з події, яка сталася понад два тисячоліття тому в віфлеємських яслах, бере свій відлік нова ера нашої цивілізації. Різдво - свято єднання людей, сімей, поколінь, народів, єднання з усією живою природою, яку ми, сьогоднішні, повинні берегти і зберігати для майбутнього.

Нехай благодатне світло різдвяної зорі загляне в кожен будинок, в кожну сім'ю і освітить життя кожної людини світлом віри, світлом надії і світлом любові.

У цей святковий день бажаємо вам доброго здоров'я і оптимізму, виконання добрих бажань і сподівань, злагоди та добробуту кожній родині, миру і процвітання Україні.

Христос Рождається! Славимо Його! Зі святом! З Різдвом Христовим!

Кіровоградська обласна організація ПП «Ліва опозиція»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool