ПриватБанк підтримає NoNameCon

Травень 08, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Платформа білих хакерів ПриватБанку BugBounty стане одним з активних учасників конференції з практичної кібербезпеки NoNameCon, що проходитиме 17–18 травня у Києві.

Як повідомили організатори NoNameCon, до яких входять професіонали, що мали безпосереднє відношення до створення UISGCON, OWASP Kyiv, OWASP Lviv, подкасту NoName та інших відомих галузевих ком’юніті, конференція відбудеться у форматі одного потоку лекцій та декількох потоків практичних занять.

Крім того, у рамках заходу відбудеться NoNameCon CTF – класичне командне «онсайт»-змагання з нападу та захисту.

Ще у 2012 році ПриватБанк став першою у світі банківською установою, що виплачує премії за пошук уразливостей своїх інтернет-систем. У 2017 році ПриватБанк виплатив найактивнішим «хакерам» його електронних сервісів 512 тисяч гривень винагороди.

У програмі BugBounty беруть участь веб-ресурси в доменах *.privatbank.ua, *.pb.ua, privat24.ua, мобільні додатки ПриватБанку. Повідомити про потенційну вразливість сервісів банку та в разі її підтвердження отримати винагороду до 1 000 USD можна на сайті https://bugbounty.privatbank.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool