На Кіровоградщині є потреба у професійних секретарях

Квітень 22, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних секретарях.

Так, роботодавці області потребують 3 секретарів-друкарів (усі 3 вакансії у Кропивницькому) та 1 секретаря (ТОВ з Гайворонщини, що спеціалізується на добуванні декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю).

Що ж до рівня заробітної плати, то своїм фахівцям роботодавці Кіровоградщини готові платити 4723 - 4725 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до рівня освіти працівника, його навичок роботи з ком’ютерними програмами, стажу та досвіду роботи кандидата на посаду та графіком роботи.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool