На Кіровоградщині школярі поринули у світ сучасного дитячого кіноклубу (ФОТО)

Травень 28, 2019 | ФОТО | Переглядів: 2407 | Коментарі: 0

Кропивницька ГО «Крила Мистецтв» продовжує знайомити школярів області з проектом їхньої організації «Сучасний Дитячий Кіноклуб» в рамках дитячого кінофестивалю Чілдрен Кінофест, повідомляє FOTOINFORM.NET

Школярам з Суботківської ОНЗ І - ІІІ ступенів Кіровоградського області надали можливість поринути у світ «Сучасного Дитячого Кіноклубу» та переглянути французький мультфільм «Великий Злий Лис», а після перегляду керівник «Крила Мистецтв» Олена Запісочна провела за традицією майстер класу з акторської майстерності.

«Наша мета провести інформаційну та культурно просвітницьку роботу с усіма дітьми, тому, що для нас кожна дитина є унікальною, тому ми не забули і про особливих діток з Кіровоградської організації матерів дітей з інвалідністю «Сердце Матері» і знову організували перегляд французького мультфільму «Хлопчик Фантом». А вже 24 травня нас зустріли вихованці закладу «Дитячий Будинок «Наш Дім» міської ради м. Кропивницького. Кожна дитина має бути почутою, мати рівні можливості для спілкування, мистецтво справді надає крила, тому що наша організація намагається спільними зусиллями зробити усе можливе для все ясно й культурного розвитку дітей та молоді»,- розповіла Олена Запісочна.

FOTOINFORM.NET

 ГО «Крила Мистецтв»

 ГО «Крила Мистецтв»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool