За добу восьмеро жителів Кіровоградщини померли внаслідок COVID-19

Грудень 01, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 575 | Коментарі: 0

Станом на 1 грудня на Кіровоградщині на коронавірус захворіли 96 жителів області. Зaфіксувaли 8 летaльних випaдків унаслідок COVID-19. Про це повідомив голова ОДА Андрій Назаренко.

«Найбільше життів хвороба забрала в обласному центрі - чотири. По одному летальному випадку - у Добровеличківському, Новоукраїнському, Знам’янському та Новоархангельському районах. Мої співчуття рідним. Тримаймося і не забуваємо, що коронавірус не обирає»,– наголосив Андрій Назаренко.

Головна санітарна лікарка області Надія Оперчук уточнила, що померли 79-річний чоловік із Добровеличківського району, чоловік 64-х років із Новоукраїнського району, 66-річна жінка зі Знам'янського району, 70-річний чоловік із Новоархангельського району, а також 50-річний, 52-річний, 59-річний чоловіки та 61-річна жінка з міста Кропивницького.
За інформацією Надії Оперчук, за минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 713 ПЛР-досліджень і 70 ПЛР-досліджень в обласній лікарні.

Випадки COVID-19 зареєстрували:
сорок шість у м. Кропивницькому;
десять у м. Олександрія;
п'ятнадцять у м. Знам'янка;
один у м. Світловодськ;
один у Благовіщенському районі;
десять у Бобринецькому районі;
чотири у Гайворонському районі;
один у Голованівському районі;
три у Кропивницькому районі;
чотири у Знам'янському районі;
один в Онуфріївському районі.

Одужали від коронавірусної інфекції: 12 жителів Кропивницького, 2 - в Олександрії та стільки ж в Маловисківському районі, 3 жителів з Долинського району, а також по 1 з Кропивницького та Олександрійського районів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool