В Кіровоградській області ще чотири школи перевели на дистанційну форму навчання

Листопад 24, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Володимир Таборанський.

«Учнів 5-11 класів школи №3 у Новомиргороді, всіх учнів Благовіщенського НВК №2 та Хащуватьського ліцею у Гайворонському районі перевели на дистанційну форму навчання. Серед учнів вивлено високий рівень захворюваності на ГРВІ . Також через випадки захворюваності на COVID-19 перейшов на дистанційне навчання Грузьківський НВК Кропивницького району. Такі рішення прийняла адміністрація закладів», - зазначив посадовець.

Як уже повідомлялося, станом на сьогодні близько 4 тисяч учнів із 20 шкіл області навчаються вдома. Найбільше – в Новомиргородському районі. Йдеться про Златопільську гімназію, Новомиргородську ЗОШ 1, Коробчинську ЗОШ І-ІІІ ст, Панчівську ЗОШ І-ІІІ ст, а також школи № 2 та № 3 Новомиргорода (5-11 класи).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool