На Кіровоградщині проведуть інвентаризацію засобів захисту у медзакладах

Листопад 11, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

Андрій Назаренко доручив провести інвентаризацію засобів захисту у медзакладах Кіровоградщини

Про це голова облдержадміністрації Андрій Назаренко повідомив сьогодні, 11 листопада.
«За останню добу коронавірус діагностували у 23 медиків і 5 дітей. Дав доручення знову провести інвентаризацію засобів захисту у медичних закладах, які борються з COVID-19. Батьки, звертаю вашу увагу: пояснюйте дітям необхідність користуватися масками!», – зазначив Андрій Назаренко.
Нагадаємо, у разі необхідності, надавати допомогу хворим на COVID-19 будуть в 11 лікарнях області. Це п’ять лікарень першої хвилі, визначені для лікування хворих на коронавірус - обласна лікарня, Центральна міська лікарня Кропивницького, Олександрійська міська лікарня, Добровеличківська та Маловисківська районні лікарні. А також резервні медзаклади другої хвилі - Бобринецька, Новоархангельська, Новоукраїнська, Долинська, Олександрійська і Новомиргородська ЦРЛ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool