Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19

Листопад 15, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома.

Очільник МОЗ продовжить працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Це незвичний формат та незвичне місце для мого звернення. Я записую його з дому, бо попри обережність і дотримання всіх правил безпеки, я отримав сьогодні позитивний тест на на COVID-19. Буду знаходитись на самоізоляції вдома, працювати в звичайному режимі, але дистанційно”, — зазначив очільник МОЗ.

Він закликав українців дотримуватися карантинних правил заради власної безпеки та безпеки близьких.

“Закликаю вас, шановні українці, дотримуватися всіх карантинних правил та не відвідувати місця з масовим скупченням людей. Бережіть себе та своїх близьких. До зустрічі на брифінгу в понеділок та будьте здорові”, — наголосив Максим Степанов.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool