Вальпургієва ніч в Україні: прикмети, повір'я та час загадувати бажання (ВІДЕО)

Квітень 30, 2023 | Аномальні новини | Переглядів: 2203 | Коментарі: 0

Ніч Відьом, яка відома також як Вальпургієва ніч, - це традиційне свято, яке відзначається у всьому світі в ніч на 1 травня


Згідно з народними повір'ями, на Вальпургієву ніч відкривається ворота між світами живих та мертвих, і саме тоді найбільший ризик зустріти відьому або інші надприродні істоти.

Серед найпоширеніших прикмет на Вальпургієву ніч - зміна погоди. Якщо ніч буде теплою чи прохолодною, то таким буде і літо. Також, якщо в цю ніч зірки яскраво сяють на небі, то можна очікувати на добрі новини. Якщо ж зірки погасли і ніч занадто темна, то це може свідчити про надмірну тривогу та нещастя.

Згідно з повір'ями, цієї ночі необхідно очистити будинок від поганої енергії. Для цього люди запалюють зелені та білі свічки, і з ними п'ять разів обходять всю оселю по колу.
Щоб здійснилося бажання, у давнину проводили такий ритуал: брали дерево, яке може квітнути, прив'язували до нього стрічки, загадували бажання, а потім висаджували деревце. Як тільки воно виросте у велике дерево, то і бажання справдиться.

Існує також вірогідність того, що на Вальпургієву ніч з'являються змії. Якщо людина зустрічає змію, то це означає, що її життя буде пов'язано з небезпекою та підступністю.
Однак, не всі прикмети мають негативний зміст. Якщо в цей день буде багато квітів, то це означає, що літо буде плодовите та багате на врожай.

У ніч проти 1 травня потрібно загадувати прості, людські, не глобальні бажання. Наприклад, про здоров'я, матеріальний добробут, кар'єрне зростання, любов тощо. Якщо все зробити за правилами, то бажання здійсниться не пізніше 22 червня

Отже, Вальпургієва ніч має багато таємниць, які стали частиною наших традицій та народних повір'їв. Незважаючи на те, якщо вірити в прикмети чи ні, це свято може слугувати часом для пізнання самого себе і глибшого занурення у світ магії та відьомства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool