У Китаї під час гірського марафону загинуло понад 20 людей

Травень 23, 2021 | Аномальні новини | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

Кількість загиблих зросла до 21 після того, як екстремальна погода вразила учасників 100-км бігового гірського марафону на північному заході Китаю, повідомили в неділю місцеві штаби рятувальників.
 

"Ще 151 учасник був підтверджений у безпеці, з них вісім з легкими травмами пройшли лікування в лікарні та у стабільному стані.

Це був інцидент із громадською безпекою, спричинений раптовою зміною погоди, і провінція створила спеціальну групу для подальшого розслідування причин інциденту

Марафонський забіг відбувся в суботу вранці 

За даними рятувального штабу, близько 13:00. У суботу град, морозний дощ та шторми вразили область висотного етапу перегону між 20 і 31 км. Учасники страждали від фізичного дискомфорту та втрати температури через різке зниження температури повітря.

Деякі з учасників зникли, а перегони були припинені.

Органи місцевого самоврядування ініціювали ліквідацію надзвичайних ситуацій та організували понад 1200 добре обладнаних рятувальників для пошуку зниклих людей.

Температура знову знизилася вночі через складний рельєф місцевості та рельєф, що ускладнило пошук та порятунок.

Загалом у гонці марафону взяли участь 172 людини.", - повідомляє агентство Xinhua.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool