You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Грудень 23, 2017 | Стрічка | Переглядів: 2249 | Коментарі: 0

В палаці “Україна” відбулася прем'єра сімейного шоу-спектакля «Викрадач Різдва». Її творцями є улюбленці публіки Кіровоградщини - хореограф Олександр Лещенко та театр танцю Ліни Верес «Форсайт».

Неймовірно, але на створення шоу пішло менше, ніж місяць часу. Олександр Лещенко відмічає: “Дуже швидко. Все народилося за пару днів, все сформувалося. Ми писали музику ексклюзивну. За що вдячні композитору Дмитру Саратському. Все за місяць - і ідея,і робота. Ми звикли до такого темпу по життю”.

Одну з ролей грає юна співачка Валерія Лисенко. Їй 11 років, але на сцені трималася професійно. Каже - виступи для неї є звичною справою, бо на сцені з чотирьох років. "В такому великому шоу я беру участь вперше, але я з мамою теж деякі ялинки працювала. Цікаво було працювати з таким відомим балетом. Вони вражають, танцюють чітко, всі ці рухи дуже ефектно виглядають із залу”.

“Як в будь-якій казці, є якийсь повчальний момент, висновки, які повинні робити для себе, як і дорослий, так і дитина, що диво в подарунках - це дрібниці. У першу чергу головне віра в свої емоції та спогади, - підкреслює танцюрист Максим Сербін, - Мій герой - вірний друг і символ наступного року. Дуже подобається цей герой. Не думав, чи є щось між нами спільного, але намагаюсь віддаватися на сцені на усі сто. Для мене в цьому спектаклі відкриттям став наш номер з Олександром, це номер хіміків”.

Цей номер став не тільки для Максима відкриттям, але й для глядачів. Те, що побачили - шокує. Розкривати таємниці не будемо. Побачити варто самим. Скажемо тільки, що про це думає режисер вистави, виконавець головної ролі Олександр Лещенко:

“Просто у нас багато бажання пробувати. Звичайно ми не хотіли змішати так, щоб був вибух, але хотілося зробити щось незвичайне. Нам допомагали в цьому професійні хіміки. Взагалі хімія, монологи, батут ... це було для мене вперше. Для мене ось це сімейне шоу є експериментом. Буду на своїх якихось помилках вчиться і мені від цього класно”.

Якщо творцеві шоу видно помилки та він прискіпливо відноситься до своєї роботи, то як глядач скажу - кожна частинка спектаклю відточена до найменьшої дрібниці. Це унікальний спектакль. Він виділяється з маси інших новорічний постановок. Попереду більше 20-ти вистав в палаці "Україна".

Також Олександр розповів FOTOINFORM.NET про подальші плани:

“Для мене тут досвід великий, як для артиста, тому що я розкриваю всі свої межі, які у мене є і намагаюся з ними впоратися. Готую себе в майбутнє, я не знаю, ким я буду. Я не буду танцювати вічно, тому я в пошуку і в мене є можливість експериментувати і я зараз цим займаюся”. 

Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool