Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Грудень 23, 2017 | Стрічка | Переглядів: 2227 | Коментарі: 0

В палаці “Україна” відбулася прем'єра сімейного шоу-спектакля «Викрадач Різдва». Її творцями є улюбленці публіки Кіровоградщини - хореограф Олександр Лещенко та театр танцю Ліни Верес «Форсайт».

Неймовірно, але на створення шоу пішло менше, ніж місяць часу. Олександр Лещенко відмічає: “Дуже швидко. Все народилося за пару днів, все сформувалося. Ми писали музику ексклюзивну. За що вдячні композитору Дмитру Саратському. Все за місяць - і ідея,і робота. Ми звикли до такого темпу по життю”.

Одну з ролей грає юна співачка Валерія Лисенко. Їй 11 років, але на сцені трималася професійно. Каже - виступи для неї є звичною справою, бо на сцені з чотирьох років. "В такому великому шоу я беру участь вперше, але я з мамою теж деякі ялинки працювала. Цікаво було працювати з таким відомим балетом. Вони вражають, танцюють чітко, всі ці рухи дуже ефектно виглядають із залу”.

“Як в будь-якій казці, є якийсь повчальний момент, висновки, які повинні робити для себе, як і дорослий, так і дитина, що диво в подарунках - це дрібниці. У першу чергу головне віра в свої емоції та спогади, - підкреслює танцюрист Максим Сербін, - Мій герой - вірний друг і символ наступного року. Дуже подобається цей герой. Не думав, чи є щось між нами спільного, але намагаюсь віддаватися на сцені на усі сто. Для мене в цьому спектаклі відкриттям став наш номер з Олександром, це номер хіміків”.

Цей номер став не тільки для Максима відкриттям, але й для глядачів. Те, що побачили - шокує. Розкривати таємниці не будемо. Побачити варто самим. Скажемо тільки, що про це думає режисер вистави, виконавець головної ролі Олександр Лещенко:

“Просто у нас багато бажання пробувати. Звичайно ми не хотіли змішати так, щоб був вибух, але хотілося зробити щось незвичайне. Нам допомагали в цьому професійні хіміки. Взагалі хімія, монологи, батут ... це було для мене вперше. Для мене ось це сімейне шоу є експериментом. Буду на своїх якихось помилках вчиться і мені від цього класно”.

Якщо творцеві шоу видно помилки та він прискіпливо відноситься до своєї роботи, то як глядач скажу - кожна частинка спектаклю відточена до найменьшої дрібниці. Це унікальний спектакль. Він виділяється з маси інших новорічний постановок. Попереду більше 20-ти вистав в палаці "Україна".

Також Олександр розповів FOTOINFORM.NET про подальші плани:

“Для мене тут досвід великий, як для артиста, тому що я розкриваю всі свої межі, які у мене є і намагаюся з ними впоратися. Готую себе в майбутнє, я не знаю, ким я буду. Я не буду танцювати вічно, тому я в пошуку і в мене є можливість експериментувати і я зараз цим займаюся”. 

Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Як Олександр Лещенко «викрав» Різдво (ФОТО, ВІДЕО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool