Витік соляної кислоти з залізної цистерни вагою 60 тонн

Грудень 15, 2008 | Стрічка | Переглядів: 2660 | Коментарі: 0

Орієнтовна причина пошкодження цистерни – корозія металу. О 04.35 год витік соляної кислоти з залізничної цистерни усунуто. Місце розливу нейтралізовано каустичною содою, цистерну встановлено в безпечному місці. Представниками Знам’янської СЕС відібрані проби повітря та ґрунту. Постраждалих немає.

 До ліквідації надзвичайної події залучено 2 відділення на автоцистернах та аварійно-рятувальних автомобілях (АРА) пожежно-рятувальної служби міста Знам’янка, АРА-М аварійно-рятувального загону спецпризначення та мобільна оперативна група ГУМНС України в області на чолі з заступником начальника головного управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту полковником служби цивільного захисту Олегом Мельчуцьким.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool