«Спорт для всіх єднає Україну!»-наймасовіший велопробіг Європи на Кіровоградщині! (фото)

Серпень 31, 2012 | Стрічка | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

Восьмий рік поспіль за підтримки Кабінету Міністрів України до Дня фізичної культури та спорту на всій території нашої країни проводиться Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!».

Ця велоестафета є наймасовішим Європейським велопробігом! Цього року велоестафета проводиться в рамках Року спорту та здорового способу життя.
Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти стартують з Тернополя, Хмельницька, Вінниці, Севастополя, Одеси та Луганська. Загальний кілометраж маршруту складає більше 5 000 кілометрів.
Учасники Південного маршруту, до яких приєднаються і Кіровоградські велосипедисти, стартують 1 вересня з міст Севастополь та Одеса.
На Кіровоградщині етап Всеукраїнської велоестафети „Спорт для всіх єднає Україну!” триватиме 4-5 вересня і пройде за маршрутом: Долинський, Новгородківський, Кіровоградський райони, м. Кіровоград та Олександрівський район.
Урочиста зустріч учасників наймасовішого європейського велопробігу в м. Кіровограді відбудеться 4 вересня 2012 року на площі ім. Кірова о 15.45 год.
Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” запрошує всіх бажаючих приєднатися до свята та привітати гостей у нашому місті.
Кіровоградська команда велосипедистів пронесе прапор області у складі Всеукраїнської команди по території України і встановить його в м. Києві на Майдані незалежності під час урочистого фінішу, в День фізичної культури і спорту 8 вересня 2012 року.

Велоприєднуйся!

«Спорт для всіх єднає Україну!»-наймасовіший велопробіг Європи на Кіровоградщині! (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool