Шановні колеги та ветерани лісової галузі

Грудень 26, 2008 | Стрічка | Переглядів: 2389 | Коментарі: 0

Залишився позаду ще один рік творчої праці лісівників. Головний його здобуток – це нові ліси, якими зазеленіла степова Кіровоградщина.

Чистішою і красивішою стала наша земля завдяки вашій невтомній праці. Неухитним для працівників лісу залишатиметься завдання по збереженню екологічної рівноваги в регіоні і в майбутньому. За рік, що минув, лісівники вкотре довели, що вміють працювати раціонально використовуючи важливий ресурс держави. В економічному і соціальному житті області лісівники не втратили стабільних позицій. А головне – зберегли свій кадровий потенціал. Наше з вами завдання завжди непорушне – заліснювати країну зеленими скарбами. Адже ліс – це загальнодержавне надбання, а лісівник – це професіонал, якому український народ довірив зберігати і примножувати лісові оазиси. ?дповідним має бути і ставлення до працівників лісового господарства у суспільстві. У цю святкову пору бажаю вам міцного здоров’я і наснаги, тепла в душі, віри в серці та радості в очах. Не переставати бути такими ж дієвими, повними сил і енергії, дбайливими господарями. Із Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою Іван Захарченко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool