Рятувальники МНС не забувають про колег-ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Грудень 16, 2008 | Стрічка | Переглядів: 3220 | Коментарі: 0

Відповідно до наказу Президента України «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» минулої п’ятниці у приміщенні аварійно-рятувального загону спецпризначення головного управління МНС України в Кіровоградській області відбулися загальні збори з особовим складом.

Начальник загону майор служби цивільного захисту Віктор Куртичан звернувся до всіх присутніх із вступним словом, і, в першу чергу, згадав про ліквідаторів аварії на ЧАЕС - в їх адресу прозвучали не лише щирі слова подяки, але й вручили грамоту від ОДА. Окрім того, члени групи піротехнічних робіт АРЗСП ГУМНС в області за високу самовідданість, професійність та розуміння важливості виконання покладених завдань, фахівцями МНС, які залучалися до робіт на 275 артилерійській базі ракет і боєприпасів, отримали Відзнаки МНС «За відвагу в надзвичайній ситуації II ступеня», Відзнака «За розмінування II ступеня».  Не забувають про колег-ліквідаторів аварії на ЧАЕС і керівництво головного управління МНС в області. Сьогодні начальник облуправління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак вручив Василю Гуріну Почесну грамоту обласної ради, Віктору Каліняку – Почесну грамоту облдержадміністрації, нагрудний знак “Кращому працівникові пожежної охорони” отримав Микола Іванович Єрмаков, ветеран пожежної охорони, який не один десяток років свого життя присвятив пожежно-рятувальній справі. Отримав і заслужену нагороду Микола Корнієнко - заступник начальника управління матеріально-технічного забезпечення ГУМНС України в області, йому було вручено нагородну Відзнаку МНС України “За відвагу в надзвичайні ситуації” II ступеня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool